Felicia W.

 
Idag är ingen vanlig dag. Idag fyller en viktig person 17 år. Ibland tror  jag att du är 65 år, andra gånger 12. Ibland tar du på dig rollen som mamma, och andra gånger är du det minsta av syskon. Man vet aldrig exakt om man kommer få en omfamning eller en dask på armen, fast det kanske bara är jag som möts med sådan kärlek, men man vet med säkerhet är att oavsett vilket dagshumöret du är på så kommer man alltid ha roligt, kramas och le en himla massa. Här kommer en kort lista över saker jag gillar med dig;
Ditt leende
Dina tänder
Din näsa
Din humor
När du blir arg
När du blir glad
När du vill kramas
När du  inte förstår något 
När du skrattar för att du inte förstår
När du skrattar i allmänhet
När du sover
När du är arg på kväll/morgon
När du är glad kväll/morgon
När  vi är med varandra
 Idag är det din dag, så njut. För imorgon kommer du märka att det är absolut ingen skillnad på att vara 16 och 17 år gammal :) 
allmänheten | | En kommentar |

140908

Hej till mina få bloggläsare!
En lång sommar ligger oss i ryggen, och en stundande höst hägrar. I alla fall för mig. Höst är ju en av mina favoritårstider! I klädväg, skola, umgänge, allt helt enkelt!livet har på senare tiden gått både upp och ner men för att citera Augustus  Waters "I'm on a roller coaster that just keeps going up ni friend"
Med nytvättat hår och en stadig frukost i maggen beger jag mig mot skolan. Efter en veckas Idun-break så är det definitivt dags att ta sig upp på banan igen. Och jag är redo. Saknar idunisterna när jag är i skola. Och saknar klassisarna när jag är på Idun.  En smått irriterande realitet. Men sanningen är att jag har otroligt tur som har människor att sakna, att längta sådär lagom efter. Vissa är jobbigare att sakna, sånna som är långt bort, lkanske till och med i ett annat land. Andra är bara långt bort, i sinnet. Sånna man pratar med varje dag annars. Men nu så får jag två hela veckor med dessa! Minst sagt lyxigt!  Hejhopp, vi höres snart!


allmänheten, dagbok | | Kommentera |
Upp