08 - Bloggfavorit

Listan som aldrig tog fart. Trots dess sporadiska existens, så väljer jag att återuppta den när jag har lite tid över. Jag skulle aldrig sträcka mig så långt som att säga att jag är en aktiv bloggläsare. Oavsett vilket format eller vem som skriver, så har jag alltid svårt att sätta mig ner och börja läsa. Bloglovin är min vän i detta och påminner om att det finns ett antal olästa bloginlägg till hands i dess arkiv. Men de få gånger jag faktiskt tar mig för att läsa, så blir det i regel samma sidor. Nedan följer en lista, utan inbördes ordning, av de bloggar jag läser mest regelbundet. 

Sofi Fahrman

 stilikon, mamma, skribent

Men det som får mig att läsa är alla hennes fantastiska resor. Hon resor runt hela världen, tar perfekta bilder och lyckas alltid se snygg ut på vägen. Hon håller texterna korta och låter bilderna tala för sig själv, vilket jag gillar. Nu när jag ska åka till New York så går jag in och läser alla hennes tips och rutiner i staden som aldrig sover. 

Flora Wiström

sthlms-brud, feminist, bokmal

Flora är allt detta, OCH en makalöst inspirerande foodie. Hon äter gott och lever gott. Det kan gälla allt från festliga restaurangbesök eller spektakulära hemmlagade kreationer, oavsett var eller vad hon äter eller gör så bjuder hon alltid på något vakert för ögat och får det att vattnas i munnen. Att hon är Stockholmsbaserad gör det bara ännu bättre då man kan ta sig till de ställen som faller en i smaken, många gömda sthlms-juveler skulle vara dolda för mig om det inte vore för Flora.

Elsa Lövung

framatida/nutida powerkvinna, världens fräschaste, superbästavän

En av de finaste vännerna jag har. Hennes blogg är fylld med allt vad vardagen hör till. Här kan du få läsa om lite allt möjligt, beroende på Elsas humör, alltså något litet för alla. Hon brukar varva kamerabilder med iphonebilder och text. Ett hett tips är att följa henne på bloglovin, då uppdateringen är lite fläckig, för att få en notification när Elsa bestämmer sig för att gå in och skriva av sig om sitt liv. Jag kan garantera att varje gång du läser något som Elsa har skrivit så kommer du att bli ofantligt glad och önska att ni kunde ta ett glas vin på en uteservering någonstans i världen.

 

Sofie Ragnå

lacrossespelare, pankaksfantast, superbästavän

Min bästa vän som för tillfället bor i USA. Sofie är på utbytesår och delar i sin blogg med sig av sina tankar och upplevelser. Om man vill läsa om hur vardagslivet kan se ut i en liten stad utanför New York, så är det här bloggen för dig. Det är oftast lite längre inlägg där Sofie beskriver hur bland annat hennes lacrosseträning fortgår. Spännande, men lite av tortyr för mig som saknar henne så himla mycket.

 

Felicia Werjefelt

chipsälskare, barnviskare, superbästavän

Också en av mina bästa vänner som även hon har en fantastisk blogg. Hennes inlägg är ofta förklarande och lite eftertänksamma, vilket ger en himla bra te-mys-blogg. Att sitta och lyssna på Photographs & Memories och läsa denna blogg är en perfekt paus från vardagsliv och problem. 

 
 
30 dagar | |
#1 - - Elsa:

love u<3

Upp